Voorzieningen

Volop bedrijvigheid

Alle kanten op

Op het terrein van De Melkhal is volop bedrijvigheid om je de hele dag te kunnen vermaken. Of je nou onderneemt, hier woont of lekker aan komt waaien, De Melkhal is er voor Enschede en de plek om initiatieven een podium te geven. Letterlijk. Want naast horeca, de stadsherberg, een supermarkt en werkplekken is hier een cultureel podium te vinden. Kom kijken en beleven op pak zelf je moment. Je nieuwste expositie, een avondconcert of een evenement geef je vanaf nu bij De Melkhal.

Groen, groener, groenst

Behoefte aan meer? Dan sta je met een paar tellen in de rijke binnenstad van Enschede die volop aan het groeien is. En voor een frisse neus en een fijne wandeling hoef je ook niet lang te zoeken. Rondom De Melkhal vind je drie parken, waaronder het mooie Abraham Ledeboerpark op 5 minuten fietsen. En iets buiten de stad sta je al snel in het Twentse landschap. Mooi wonen noemen we dat.

Inschrijving

De eerste toewijzingen en opties zijn gegeven. Je kunt je uiteraard nog steeds inschrijven. Je komt dan als reserve op de lijst voor bepaalde kavels, maar er zijn ook nog kavels vrij voornamelijk aan de Raiffeisenstraat.

Schrijf je nu in

Meer informatie lees je in de brochure ‘Wonen bij de Melkhal’.
Ook is het mogelijk direct contact op te nemen met Joze Janssen op nummer 06 46 39 36 32.

Wonen bij de Melkhal
Kavel
Strook

Inschrijven

Je kunt niet inschrijven met je device. Bezoek deze website op je computer om in te schrijven.

Mocht je de website op een kleine laptop bekijken, dan kun je de weergave uitzoomen waardoor de inschrijfmodule zichtbaar wordt.
Dit doe je door middel van CTRL (control-toets) + MIN (min-teken) of via de instellingen in je browser.

Inschrijven op een later moment?
Stuur jezelf een reminder met onderstaande formulier.