Een unieke kans: bouw je droomhuis in hartje Enschede

Woon je stads en ga je voor een Statenpand of bouw misschien met vrienden een twee-onder-een-kapwoning! Liever iets meer ruimte om je heen? Dan ga je voor een vrijstaande woning in hartje Enschede. Je bouwt naar hartelust op jouw manier bij De Melkhal.

Ik heb interesse

Wonen bij de Melkhal

Statenpanden

Woonlagen tot wel vier hoog, een fijne tuin én dakterras of een speelse split-level woonkamer. Het zijn slechts een handjevol opties van wat er mogelijk is bij De Melkhal. Hier bepaal je alles zelf, van de breedte van de woning tot waar welke kamers komen. Misschien zoek je het wel hogerop en kies je ervoor om je leefkeuken en woonkamer op de eerste verdieping te bouwen en de begane grond te gebruiken als garage, praktijkruimte of gastenverblijf. Je ziet het: veel vrijheid, dus veel om over na te denken.

Voor het bouwen van je droomhuis bij De Melkhal heb je de mogelijkheid om alle details van je woning zelf te bepalen. Jij bent de opdrachtgever, dus jij bepaalt. Voor de Statenpanden zijn circa 35 kavels beschikbaar. De meeste van deze kavels geven je alle bouwvrijheid, bij sommige kavels moeten de Statenpanden aan enkele basisvoorwaarden voldoen. Zie hiervoor het beeldkwaliteitsplan dat door de koper van de kavels en de gemeente is vastgesteld. De stadsbouwmeester staat klaar om de ontwerpen in een vroeg stadium samen met je te bespreken en af te stemmen.

Ik heb interesse

melkhal-DSC_0015-min_1145x600_acf_cropped-1

Stadvilla’s

Naast de bouw van de Statenpanden worden er ook kavels voor stadsvilla’s uitgegeven. Dit zijn vaste kavels, waar je een vrijstaande woning of een statige Twee-onder-een-kap woning kan realiseren. Je kunt zelfs een tweetal kavels voor een tweekapper combineren om een grote villa te maken. De mogelijkheden zijn oneindig. De ontwerp-vrijheid is ook hier weer ongekend. Veel is mogelijk, als het maar met smaak gebeurd! Onze stadsbouwmeester gaat graag met je in gesprek over jouw ontwerp, en helpt je graag de ontwerpen te verbijzonderen. Ook deze woningen moeten uiteraard voldoen aan het vastgestelde beeldkwaliteitsplan.

Download het beeldkwaliteitsplan
Download het stedenbouwkundig plan

Inschrijving

De eerste toewijzingen en opties zijn gegeven. Je kunt je uiteraard nog steeds inschrijven. Je komt dan als reserve op de lijst voor bepaalde kavels, maar er zijn ook nog kavels vrij voornamelijk aan de Raiffeisenstraat.

Schrijf je nu in

Meer informatie lees je in de brochure ‘Wonen bij de Melkhal’.
Ook is het mogelijk direct contact op te nemen met Joze Janssen op nummer 06 46 39 36 32.

Wonen bij de Melkhal
Kavel
Strook

Inschrijven

Je kunt niet inschrijven met je device. Bezoek deze website op je computer om in te schrijven.

Mocht je de website op een kleine laptop bekijken, dan kun je de weergave uitzoomen waardoor de inschrijfmodule zichtbaar wordt.
Dit doe je door middel van CTRL (control-toets) + MIN (min-teken) of via de instellingen in je browser.

Inschrijven op een later moment?
Stuur jezelf een reminder met onderstaande formulier.