Ondernemen in De Melkhal

Nieuwe ambachten

Met meer dan 6.600 m2 ontstaat in de fabrieksruimte van De Melkhal een bijenkorf waar elk moment van de dag wat te beleven is. Duurzame ondernemers met passie voor goed eten, lokaal shoppen en inspirerend werken vinden hier hun plek.

Ondernemen in de Melkhal

“Een nieuw concept voor De Melkhal. Uiteraard met de filosofie van Droste’s Herberg, maar dan met een urban sausje”

Harald Droste – Droste’s Herberg

“Met of tussen de mensen lekker eten, dat is misschien wel het mooiste dat er is. Want eten moet goed zijn, maar samenkomen is waar het om draait.

Naast onze herberg in Tubbergen zijn we straks ook te vinden in De Melkhal in Enschede. Het recept blijft hetzelfde: ingrediënten komen uit de buurt, we gooien zo min mogelijk weg en de kaart is seizoensgebonden en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe gerechten. Om-dat we alleen aanbieden wat de boeren kunnen leveren staat er altijd iets anders op tafel. Eigenlijk heel simpel, maar bijzonder lekker. Dat wil ik de mensen graag meegeven: je hoeft niet ver te zoeken om goed te kunnen eten. We verbinden op deze manier de stad en het platteland met elkaar en dat is voor mij misschien wel het droomplaatje.”

Bij Droste’s Herberg kun je straks de hele dag terecht: van ontbijt tot diner en van cappuccino tot wat lekkers voor tussendoor.

Weinig fratsen, heel gezellig en met een flinke dosis warmte en een fijne sfeer. Droste’s breidt tevens haar bijzondere plattelandsaccommodaties uit met 20 tot 25 kamers in De Melkhal. Een hippe stadsherberg waar dezelfde ingetogen luxe en aandacht terugkomt. En inchecken doe je hier gewoon met je smartphone. Handig toch?

Bij Droste’s Herberg kun je straks de hele dag terecht: van ontbijt tot diner en van cappuccino tot wat lekkers voor tussendoor. Weinig fratsen, heel gezellig en met een flinke dosis warmte en een fijne sfeer. Droste’s breidt tevens haar bijzondere plattelandsaccommodaties uit met 20 tot 25 kamers in De Melkhal. Een hippe stadsherberg waar dezelfde ingetogen luxe en aandacht terugkomt. En inchecken doe je hier gewoon met je smartphone. Handig toch?

Inschrijving

De eerste toewijzingen en opties zijn gegeven. Je kunt je uiteraard nog steeds inschrijven. Je komt dan als reserve op de lijst voor bepaalde kavels, maar er zijn ook nog kavels vrij voornamelijk aan de Raiffeisenstraat.

Schrijf je nu in

Meer informatie lees je in de brochure ‘Wonen bij de Melkhal’.
Ook is het mogelijk direct contact op te nemen met Joze Janssen op nummer 06 46 39 36 32.

Wonen bij de Melkhal
Kavel
Strook

Inschrijven

Je kunt niet inschrijven met je device. Bezoek deze website op je computer om in te schrijven.

Mocht je de website op een kleine laptop bekijken, dan kun je de weergave uitzoomen waardoor de inschrijfmodule zichtbaar wordt.
Dit doe je door middel van CTRL (control-toets) + MIN (min-teken) of via de instellingen in je browser.

Inschrijven op een later moment?
Stuur jezelf een reminder met onderstaande formulier.