Invulling De Melkhal

De Melkhal in Enschede krijgt een fantastische invulling, die ervoor gaat zorgen dat in deze wijk het niet alleen leuk wonen is, maar ook leuk vertoeven.

Een fantastisch supermarkt

Een fantastisch supermarkt met een enorm breed assortiment, dat zijn weerga nog niet kent in Enschede. Hier kom je voor kwalitatief goede en biologische producten. Maar ook streekproducten die door hoogwaardige ambachtelijk Twentse bedrijven worden geproduceerd. Daarnaast vind je in de supermarkt een gaaf en vernieuwend eet-concept waarbij bij verschillende thema’s je kunt kiezen voor een snelle hap of een avondmaaltijd.  Met de opties om het ter plekke op te eten, warm of koud maar versbereid mee te nemen om thuis op te warmen en daar optimaal te genieten.

Ook de zakelijke dienstverlening vind zijn plek in de Melkhal. Dit zla voornamelijk gebeuren op de eerste verdieping. In de Melkhal kan namelijk elk bedrijf landen met een kantoor voor zakelijke dienstverlening. Al heeft het bedrijf één, twee of dertig werknemers, door de modulaire opbouw van het kantoorgedeelte kan iedereen worden gehuisvest. Afhankelijk van het wensenpakket stelt de Melkhal de ruimte voor de kantoorgebruiker samen. De ondernemer wordt daarbij aangespoord zo min mogelijk ruimte te huren, omdat alle algemene voorzieningen al zijn geregeld. Zoals een algemene balie, toiletten en diverse –zeer bijzondere- vergaderfaciliteiten.

Al met al een geweldige smeltkroes van verschillende partijen die elkaar enorm zullen gaan versterken.

Inschrijving

De eerste toewijzingen en opties zijn gegeven. Je kunt je uiteraard nog steeds inschrijven. Je komt dan als reserve op de lijst voor bepaalde kavels, maar er zijn ook nog kavels vrij voornamelijk aan de Raiffeisenstraat.

Schrijf je nu in

Meer informatie lees je in de brochure ‘Wonen bij de Melkhal’.
Ook is het mogelijk direct contact op te nemen met Joze Janssen op nummer 06 46 39 36 32.

Wonen bij de Melkhal
Kavel
Strook

Inschrijven

Je kunt niet inschrijven met je device. Bezoek deze website op je computer om in te schrijven.

Mocht je de website op een kleine laptop bekijken, dan kun je de weergave uitzoomen waardoor de inschrijfmodule zichtbaar wordt.
Dit doe je door middel van CTRL (control-toets) + MIN (min-teken) of via de instellingen in je browser.

Inschrijven op een later moment?
Stuur jezelf een reminder met onderstaande formulier.